Домашні чебуреки м'ясом - рецепт приготування

Домашні чебуреки м'ясом - рецепт приготування ВІДЕО УРОК

Сьогодні ми хочемо запропонувати Вашій увазі цікавий відеоролик «Домашні чебуреки м'ясом - рецепт приготування» про приготування чебуреків. Ви з легкістю зможете приготувати цю гарячу закуску. Чи любите ви чебуреки? А скільки разів в житті ви готували по-справжньому правильні чебуреки? Дивіться відео і навчитеся готувати цю страву так, як готують його професіонали! Отже, для начинки вам знадобиться: 300 г м'яса, 150 г ріпчастої цибулі, сіль і чорний мелений перець - за смаком, 50 г м'ясного бульйону. Для тіста: 3 склянки борошна, 2 склянки води, пів чайної ложки солі, 1-2 столові ложки рослинної (оливкової) олії, 1-2 столові ложки горілки, але це не обов'язково. Просіваємо суку, робимо поглиблення, в киплячу воду додаємо сіль, перемішуємо, заливаємо в борошно. Швидко перемішуємо, борошно повинно зваритися як клейстер. Додаємо туди масло і горілку, перемішуємо. Викладаємо тісто на стіл, щоб легше було розмішати і сформувати. Тісто має бути не дуже тверде, щоб легко можна було з ним працювати і розгортати в тонкі коржі. Укладаємо тісто в чашку і накриваємо плівкою. Тепер про начинку: нарізаємо цибулю, м'ясо, зелень - робимо фарш. У готовий фарш додаємо бульйон. І далі - розгортає тісто, укладаємо начинку, і смажимо у великій кількості масла! Блюдо готове! З нашим відео-рецептом «Домашні чебуреки м'ясом - рецепт приготування» у вас вийдуть ідеальні соковиті чебуреки! Вам неодмінно захочеться їх приготувати.


33

Також рекомендуємо: