Рецепт приготування яєць бенедикт

Рецепт приготування яєць бенедикт ВІДЕО УРОК

Сьогодні ми хочемо показати Вам відео-рецепт «Рецепт приготування яєць бенедикт» приготування яєць Бенедикт. Таке блюдо можна приготувати на сніданок або просто подати як закуску. Ви знаєте, що таке яйця Бенедикт? Це, по суті, яйця пашот, які укладаються на підсмажений хліб. Подавати таку страву можна з соусами, овочами, просто з тостом. Для цього рецепта Вам знадобляться яйця, хліб, вершкове масло, лимон і бекон. Спочатку потрібно відокремити жовтки від білків. Жовтки переливаємо в миску, солимо, додавати трохи води, перемішуємо вінчиком. Ставимо на водяну баню. Помішуємо, додаємо вершкове масло. Коли масло розтопити, збиваємо масу, добиваємося консистенції рідкої сметани. Коли соус загус, додаємо сік лимона. Для того, щоб зварити яйце пашот, потрібна слабо кипляча вода. У воду додаємо яблучний оцет, тоді яйця не розпадуться, збережуть цілісність. У воду відкриваємо яйце, тримаємо його 4 хвилини. Щоб яйце не розповзлася, воно повинно бути максимально свіжим, в іншому випадку - воно розтечеться, пашот не вийде. Хліб обсмажуємо на абсолютно сухий сковорідці (можна на грилі). Смужки бекону теж обсмажуємо, викладаємо на хліб. Зверху укладаємо яйце, поливаємо ложкою приготованого соусу. Можна присипати дрібно рубаним кропом і пір'ям зеленого лука. Таке блюдо зійде за відмінний англійський сніданок або як повноцінна закуска до дозвільному столу. Спробуйте! Це швидко, легко, але виходить дуже смачно. Англійці давно оцінили переваги яйця пашот з соусами, тостами і беконом. Оцініть і Ви! Надееемся, що після перегляду відео «Рецепт приготування яєць бенедикт» Вам захочеться приготувати таку закуску. Готуйте з задоволенням.


20

Також рекомендуємо: